Eigendomsdetails 

CHALET  PURIAS  (MURCIA) 256.000 €

Ref. LCPDP14ALM2 

VERKOOP 256.000 € - CHALET
155 m2 gebouwd  3 Slaapkamers2 Badkamers
Welkom bij een uitzonderlijk project van vrijstaande villa's met grote kavels, in een strategische enclave in het zuidoosten van Spanje, die de rust van het platteland combineert met de nabijheid van de zee en de stad, evenals de belangrijkste diensten en goede verbindingen over de weg met de belangrijkste luchthavens. Ontspanning en rust beginnen vanaf het moment dat je aankomt bij je huis.
Het is de perfecte plek voor het buitenleven, inclusief de mogelijkheid om je eigen zwembad te maken en je eigen tuin naar wens in te richten. Vrijstaande villa met 4 slaapkamers en 3 badkamers, kan worden aangepast aan de behoeften van elk gezin. De sleutel tot dit huis is het licht en de openheid naar buiten van alle ruimtes. Het huis is verdeeld in twee verdiepingen, die het leven van het daggedeelte en het nachtgedeelte perfect scheiden. Portieken, balkons en terrassen en de vele ramen overspoelen het huis met licht en frisse lucht, waardoor alle kamers volledig buiten zijn. Naast het licht is ook de ruimte belangrijk, die zeer goed is benut, waarbij doorgangen zijn geminimaliseerd en aan opslag is gedacht, met inbouwkasten in alle slaapkamers.

Het woongedeelte wordt gedomineerd door een ruime woonkamer, volledig verbonden met het exterieur door de grote ramen met directe toegang tot het terras. De keuken loopt via een doorgeefluik over in het eetgedeelte en is perfect geïntegreerd in het dagelijks leven, licht en met een enorm praktische ruimte om naar eigen smaak in te richten. Een tweepersoonsslaapkamer completeert dit gedeelte en is ook perfect als kantoor, daarnaast een complete badkamer met een groot raam naar buiten.
Een trap leidt naar de bovenverdieping met drie tweepersoonsslaapkamers. Deze bovenverdieping heeft ook een solariumterras, ideaal om te genieten van de frisse lucht en het uitzicht op de omgeving. De ouderslaapkamer, met en-suite badkamer. Een derde complete badkamer voor gebruik door het hele gezin.
Ons after sales team staat voor je klaar om je te helpen van dit geweldige huis een thuis te maken, zodat je er alleen nog maar in hoeft te trekken. Bel ons nu op 950466112. 
De stad Lorca ligt in de regio Murcia in het zuidoosten van Spanje en is een historische en culturele schat die iedereen die het voorrecht heeft om de stad te bezoeken weet te boeien. Bekend als de Stad van de Zon vanwege het uitzonderlijke mediterrane klimaat, biedt Lorca een unieke combinatie van architectonisch erfgoed, diepgewortelde tradities en een gastvrije sfeer die het tot een onvergetelijke toeristische bestemming maken. Bel ons nu om een bezoek te regelen 950466112.

Mapa de situación (aprox) Zie kaart

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE

Vergelijkbare eigenschappen

  PURIAS3  3  240.000 €

Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op door hier te klikken?