Eigendomsdetails 

CHALET  BAHIA DORADA  (MÁLAGA) 369.000 €

Ref. ESTPDS4BD 

VERKOOP 369.000 € - CHALET
92 m2 gebouwd  2 Slaapkamers2 Badkamers1 x
Grupo Platinum Estates presenteert dit prachtige luxe herenhuis gelegen in Bahia Dorada, Estepona, Malaga. Bestaande uit 2 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 badkamer en-suite. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 91,68m², een terras van 9,75m² en een perceel van 179,81m². Het huis heeft een gemeenschappelijk zwembad en een privétuin, evenals een gemeenschappelijke garage. Bezoek je toekomstige huis! Neem contact met ons op via +34 950 34 46 61 12.

Deze luxe woning verkeert in onberispelijke staat en is geclassificeerd als een exclusieve nieuwbouwwoning. Het is gedeeltelijk gemeubileerd en heeft een volledig uitgeruste keuken. Het huis heeft ook een open haard, alarm, privéterras en uitzicht op de zee, het platteland en de bergen. 

Daarnaast heeft de woning veiligheidsluiken, wifi-internetverbinding, een overdekt terras, elektrische rolluiken en inbouwkasten. Het biedt ook uitzicht op de tuin en panoramisch uitzicht. Het huis ligt vlakbij een tennis- en paddlebaan, kinderspeelplaats, strand, golfbanen, winkels, stad, haven en scholen. Het biedt ook uitzicht op de jachthaven en huisdieren zijn toegestaan. Het huis heeft elektrische radiatoren, betegelde vloeren en een glasvezelinternetverbinding. Mis de kans niet om het te bezichtigen en te kopen, neem contact met ons op via +34 950 34 46 61 12.

Dit luxe huis in Bahia Dorada is perfect voor wie in een rustige en exclusieve omgeving wil wonen, omringd door natuurlijke schoonheid en met toegang tot alle noodzakelijke voorzieningen. 

Mapa de situación (aprox) Zie kaart

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE
-->