Eigendomsdetails 

PENTHOUSE  TORROX BEACH CLUB  (MÁLAGA) 402.000 €

Ref. MLPD1242ICA 

VERKOOP 402.000 € - PENTHOUSE
158 m2 gebouwd  4 º met lift 2 Slaapkamers2 Badkamers1 x
Heb je je ooit voorgesteld om wakker te worden met de zeebries en het geluid van de golven? Bezoek met ons deze woning in Calaceite, Malaga en maak die droom waar. Deze gloednieuwe flat met 2 slaapkamers, 2 badkamers en terras is alles wat je nodig hebt om te genieten van een spectaculair uitzicht en rust op slechts een korte wandeling van de Middellandse Zeekust.

Deze gloednieuwe woning heeft een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een enorm terras met een onovertroffen uitzicht. Het heeft ook een garage en berging tot je beschikking, die samen met de diensten van de urbanisatie dit complex tot een wonder maken. Het gemeenschappelijke zwembad en de sportfaciliteiten zorgen voor een perfecte balans en bieden je alles wat je je maar kunt wensen. Boek je bezoek met ons op +34 950 466 112.

Met een totale bebouwde oppervlakte van 158 vierkante meter biedt deze flat voldoende ruimte voor je comfort. De locatie tussen Torrox en Nerja, in Malaga, biedt je de mogelijkheid om te genieten van de kust, de cultuur en de schoonheid van deze regio in Zuid-Spanje. Aarzel niet om deze charmante flat te bezoeken en ontdek een perfect huis om te genieten van het mediterrane leven door te bellen naar +34 950 46 61 12.

Mapa de situación (aprox) Zie kaart

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE
-->