Eigendomsdetails 

TWEEGEZINSWONING  VILLAMARTIN  (ALICANTE) 175.000 €

Ref. ALPD23OVM 

VERKOOP 175.000 € - TWEEGEZINSWONING
172 m2 gebouwd  3 Slaapkamers2 Badkamers
Je nieuwe thuis in Villamartin wacht op je! Deze prachtig ingerichte en uitgeruste duplex met 3 slaapkamers en 2 badkamers is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige en ruime plek of voor iedereen die van golf en het strand wil genieten, dankzij de bevoorrechte locatie.

Bij binnenkomst hebben we een grote patio aan de voorkant met ruimte om de auto te parkeren. Eenmaal binnen hebben we 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken en een bijkeuken. Je kunt ook genieten van een galerij, terras, balkon, tuin en een solarium op het dak van 28 m2 om te genieten van de mediterrane zon met familie of vrienden. Het huis heeft ook een gemeenschappelijk zwembad waar je je kunt ontspannen en verfrissen. Kom en bekijk je nieuwe thuis in Alicante, bel +34 950 466 112.

De bevoorrechte locatie van deze duplex ligt in een rustige omgeving, waardoor je op een paar minuten van het strand (2500 m) en op 500 meter van de golfbaan Villamartín Golf bent. Mis de kans niet om je volgende huis aan de Middellandse Zee te bezoeken.

Mapa de situación (aprox) Zie kaart

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE