Eigendomsdetails 

PERCEEL  SAN JUAN DE LOS TERREROS  (ALMERÍA) 120.000 €

Ref. SJPDPAR2.1 

VERKOOP 120.000 € - PERCEEL
421 m2 
Je toekomst is nu hier, op slechts 500 meter van de zee. Grupo Platinum Estates presenteert dit vrijstaande privéperceel in het centrum van San Juan de Los Terreros, met het project, klaar voor de bouw van je nieuwe huis. De laatste van de grote kavels in dit dorp, je zou de jouwe nu moeten kopen.  We zullen je helpen met de stappen om het huis te bouwen. We hebben het ontwerp en de bouwer in handen om je het leven gemakkelijk te maken. Droom je van een eigen huis aan zee, dicht bij het centrum en het strand?  Het is hier nu voor jou om te bezitten. Bouw de ruime luxe woning van kwaliteit, exclusief modern en functioneel ontwerp, met maximale ruimte, binnen en buiten, op alle niveaus. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en de volledige kosten van dit perceel en de bouw. 950466112.
Deze exclusieve woonwijk valt op door de ruime privépercelen en de mogelijkheid om te bouwen met uitstekende kwaliteiten gericht op elk detail. Ruime vrijstaande villa op een zeer ruim onafhankelijk perceel, voel het licht en de ruimte, met een optie voor een volledige onderbouw. 
Deze exclusieve promotie wordt gekenmerkt door RUIMTE, het gebruik van hoogwaardige materialen en extra grote kavels voor een vakantie of het hele jaar door wonen. Word verliefd op het eerste gezicht!  Bouw een onafhankelijke villa van de sterren, zie ze aan de hemel en voel ze in je hart, tot ziens.  Bel nu voor meer informatie en organiseer een bezichtiging 950466112 en reserveer de jouwe nu met €12.000.

Meer over de omgeving: Het hele jaar geopend, San Juan de Los Terreros heeft faciliteiten die al uw dagelijkse behoeften, scholen, medisch centrum, bars, winkels, restaurants, bars aan het strand chiringuitos, gymnasiums en nog veel meer.  Een heleboel stranden, blauwe vlag stranden, evenals baaien veilig voor het hele gezin en gehandicapten. Aguilón Golfbaan ligt op slechts 3 km afstand van het centrum van de stad, terwijl Desert Springs, Marina de la Torre en Valle de Este Golf kan allemaal worden gevonden niet te ver weg.  Goed gelegen dicht bij alle goede wegennetwerken en een spoorwegnet, het aanbieden van een treinrit naar elke bestemming die u wenst, met inbegrip van Pulpi, Aguilas, Murcia en daarbuiten met hun diverse commerciële centra en het aanbod van diensten die worden geassocieerd met veel grotere steden, een korte autorit afstand. Luchthavens, binnen 55 minuten, kiezen tussen Corvera regio van Murcia, Almeria of een uur en een half, Alicante.  Tenslotte, deze stad is de thuisbasis van de grootste Geoda in Europa, kristallen onder de grond in een grot, die nu te bezoeken is, de grootste in Europa en de enige Geoda mogelijk om te bezoeken.  San Juan de Los Terreros, Een echt juweeltje van een gebied dat al het hele jaar door wordt genoten door een zeer multinationale gemeenschap van gemengde leeftijdsgroepen, die hier wonen en werken, niet alleen spelen! Toch nog een zeer Spaans, paradijs, niet te missen!

Mapa de situación (aprox) Zie kaart

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE

Vergelijkbare eigenschappen

  SAN JUAN DE LOS TERREROS   120.000 €

Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op door hier te klikken?