Eigendomsdetails 

CHALET  CIUDAD QUESADA  (ALICANTE) 495.000 €

Ref. CQPD25IB 

VERKOOP 495.000 € - CHALET
210 m2 gebouwd  5 Slaapkamers4 Badkamers
Deze indrukwekkende villa met drie onafhankelijke verdiepingen en zwembad biedt een droomachtig comfort en levenskwaliteit! Met in totaal 5 slaapkamers en 4 badkamers verdeeld over de eerste twee verdiepingen heeft deze villa een grote verscheidenheid aan ruimtes. Perfect voor gezinnen of iedereen die van de zon wil genieten en zijn eigen oase wil bouwen.

Bij binnenkomst is het eerste wat we zien de tuin die het huis aan alle vier de kanten omringt en aan de linkerkant de parkeerplaats voor de auto op het terrein. Bij binnenkomst bevinden we ons in de hal op de eerste verdieping die ons toegang geeft tot de ruime woonkamer en verder tot de keuken. Op deze verdieping vinden we ook twee slaapkamers en twee badkamers, nog een woonkamer, douche en sauna zodat je thuis beter kunt ontspannen dan waar dan ook. Vanuit de woonkamer is er via een deur toegang tot de achterkant van het huis waar we de spectaculaire tuin en het zwembad van 8 x 4 meter vinden. Als we naar de eerste verdieping gaan hebben we 3 slaapkamers, 2 badkamers, een keuken en een woonkamer met open haard! Verder vinden we in dit moderne paleis een solarium van 60 m2 met barbecue op de derde verdieping. Ongetwijfeld nodigt deze villa aan de rand van Cuidad Quesada uit tot dromen en genieten in elk seizoen van het jaar. Mis het niet, boek je bezoek door te bellen naar +34 950 46 61 12.

De locatie in Cuidad Quesada, Murcia, biedt je de mogelijkheid om te genieten van de kust, de cultuur en de schoonheid van deze regio in Zuid-Spanje. Aarzel niet om deze charmante flat te bezoeken en ontdek een perfect huis om te genieten van het mediterrane leven, +34 950 46 61 12.

Mapa de situación (aprox) Zie kaart

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE
Envíanos