Eigendomsdetails 

APPARTEMENT  SAN JUAN DE LOS TERREROS  (ALMERÍA) 180.000 €

Ref. SJPDF7221302MDP 

ESTA PROPIEDAD YA HA SIDO VENDIDA 180.000 € - APPARTEMENT
77 m2 gebouwd  1 º met lift 2 Slaapkamers2 Badkamers1 x
Koop hier een woning en voltooi deze bij de notaris vóór 31 december 2023 en ontvang een gratis witgoedpakket ter waarde van €2000. Het gevoel van ruimte is direct bij binnenkomst in dit luxe appartement. Volledig ingerichte moderne keuken in Amerikaanse stijl, een zeer nuttige bijkeuken die uitkomt. Ruime lounge-eetkamer, die uitkomt op het zeer ruime privéterras, met veel ruimte om te zonnebaden en dineren. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op weelderige groene gebieden, zwembaden, looppaden, bergen of de zee, afhankelijk van de werkelijke oriëntatie van uw gekozen woning. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, installatie voor tv en internet. De hoofdslaapkamer heeft een ensuite badkamer met inloopdouche. Een aparte familiebadkamer ook met een grote inloopdouche. Voorzien van een hoge standaard overal, pre-installatie van airconditioning, ondergrondse of beveiligde parkeerplaats is ook bij de prijs inbegrepen.
De urbanisatie heeft 4 zwembaden, 2 volwassenen en 2 kinderbaden, jacuzzi's, speeltuinen, jeu de boules en ligt op slechts een korte wandeling naar het strand met zijn gymzaal, winkelcentrum, bars, restaurants en natuurlijk de glorieuze stranden van San Juan de Los Terreros. Koop met vertrouwen, met PLATINUM AGENTS voor de bouwer: Grupo Platinum Estates voor dezelfde prijs als de bouwer, verdubbel de service. Gespecialiseerd in internationale financiën en onroerend goed, een team van professionals met passie voor het vak. Bij Grupo Platinum Estates Sl, Inmobiliaria San Juan de Los Terreros, doen we al het mogelijke voor de klanten en het is ons doel om de perfecte woning voor u te vinden. We bouwen een vertrouwelijke communicatie met onze klanten en bieden professionaliteit, kennis en toewijding om u te ondersteunen. We spreken altijd uw taal. Bel 950466112.
Mar de Pulpi, genesteld tussen de Middellandse Zee en het Sierra Aguilon-gebergte, een verborgen juweeltje. Gelegen op de tweede lijn naar de zee, op korte loopafstand van het dorpscentrum met al zijn voorzieningen, en op korte rijafstand van de bekroonde golfbaan Mundo Aguilon en de wereldberoemde Geoda, de grootste natuurlijke geode van Europa. Een veilige ontwikkeling voor het plezier van het gezin, gemakkelijke toegang voor mensen met beperkte mobiliteit. Er zijn prachtige gemeenschappelijke ruimtes met veel bomen, speelplekken, waterpartijen en looppaden. Het gebied heeft een heerlijk microklimaat, een plek waar de zon bijna het hele jaar door schijnt, met goede temperaturen. Prachtig landschap, contrasterende bergen tegen de groene velden en zandstranden. San Juan de Los Terreros is het hele jaar geopend en heeft faciliteiten die voorzien in alle dagelijkse basisbehoeften, waaronder een medisch centrum en een apotheek. Talrijke bars en bars aan het strand, chiringuitos, commercieel centrumaanbod, bars, restaurants, winkels, supermarkten en fitnessfaciliteiten. Ten slotte, op korte rijafstand vindt u de grotere steden Pulpi en ook Aguilas, met zijn diverse commerciële centra en een scala aan diensten in verband met een veel grotere stad is een korte autorit verwijderd. Treinen rijden lokaal waardoor het gebied voor iedereen toegankelijk is zonder dat er een auto nodig is. 1 uur van de luchthaven van Almeria, 50 minuten van de regionale luchthaven van Murcia (Corvera), 1,5 uur van Alicante. 

Mapa de situación (aprox) Zie kaart

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
37
7

Vergelijkbare eigenschappen

  SAN JUAN DE LOS TERREROS2  2  206.000 €
  SAN JUAN DE LOS TERREROS2  2  204.000 €
  SAN JUAN DE LOS TERREROS2  2  202.000 €

Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op door hier te klikken?