Eigendomsdetails 

PENTHOUSE  SAN JUAN DE LOS TERREROS  (ALMERÍA) 241.000 €

Ref. SJPDEVIRIT 

VERKOOP 241.000 € - PENTHOUSE
105 m2 gebouwd  met lift 3 Slaapkamers3 Badkamers
Grupo Platinum Estates presenteert, spectaculair penthouse te koop in San Juan de Los Terreros op slechts 100 meter van de zee, bent u op zoek naar een nieuwe woning van nieuwbouw op een paar stappen van de zee en ook het centrum, dan is dit de perfecte woning voor u. Omgekeerd duplex penthouse met 3 slaapkamers en 2 badkamers en toilet. Op de eerste verdieping van de woning hebben we 2 ruime slaapkamers, een complete familie badkamer en de master bedroom met en-suite badkamer en kleedruimte. Vanaf de eerste verdieping gaan we via een trap naar de tweede verdieping, een open ruimte bestaande uit de woonkamer en open keuken met een groot raam naar buiten naar een van de twee terrassen, de tweede is toegankelijk via de andere kant van de kamer waar het keukengedeelte zich bevindt. Het gebouw heeft een lift. Er zijn ondergrondse parkeerplaatsen te koop. Een fantastische flat op een bevoorrechte locatie. Mis deze kans niet en bel ons vandaag nog op 950446112 om uw bezichtiging te regelen.

Meer over het gebied: Het hele jaar geopend, San Juan de Los Terreros heeft een prachtige kustlijn, rijke geschiedenis, en gemakkelijke toegang tot scholen, een medisch centrum, restaurants en winkels, het gebied is te vinden in de provincie Almeria. Voor degenen die op zoek zijn naar een warmer klimaat, de regio Almeria heeft meer jaarlijkse zonuren dan waar dan ook in Europa, evenals enkele van de hoogste jaarlijkse gemiddelde temperaturen. Met 2 luchthavens binnen 50 minuten, Corvera Regional, Murcia Airport en Almeria, en Alicante, Malaga en Granada iets verder, is Almeria perfect gelegen voor reizen en bezoekers.  Dus, als u overweegt te verhuizen naar Almeria, hebben we de essentiële informatie over de soorten onroerend goed die worden aangeboden, de beste scholen, en de meest populaire restaurants. Het team van Grupo Platinum Estates zal u bij elke stap helpen. bel ons op 950466112. 

Blauwe vlag stranden, evenals baaien veilig voor het hele gezin en gehandicapten. Aguilón Golfbaan ligt op slechts 3 km afstand van het stadscentrum, terwijl Desert Springs, Marina de la Torre, en Valle de Este Golf allemaal niet al te ver weg te vinden zijn.  Goed gelegen nabij alle goede wegennetten en een spoorwegnet. Tot slot is deze stad de thuisbasis van de Geoda van Pulpi, kristallen onder de grond in een grot, de grootste van Europa en de enige Geoda die kan worden bezocht.  San Juan de Los Terreros, Een echt juweeltje van een gebied, wordt al het hele jaar door genoten door een zeer multinationale gemeenschap van gemengde leeftijdsgroepen, die hier wonen en werken, niet alleen spelen! Toch een zeer Spaans, paradijs, niet te missen!

Mapa de situación (aprox) Zie kaart

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE
-->