Eigendomsdetails 

CHALET  CALA PAÑIZO  (ALMERÍA) 1.500.000 €

Ref. CPPDM 

VERKOOP 1.500.000 € - CHALET
550 m2 gebouwd  6 Slaapkamers8 Badkamers2 x
Spectaculaire kans om te kopen wat misschien wel het beste huis in heel Costa Almeria is! Luxueuze frontlinie wonen op zijn best dankzij deze 6 slaapkamer, 8 badkamer herenhuis dat niet beter kon worden gepositioneerd, noch meer prestigieuze gevoel dankzij de prive-ingang van een groep van 4 indrukwekkende woningen direct voor een semi-prive-strand. Deze woning geeft u een onovertroffen uitzicht op de Middellandse Zee en de kustlijn van Calabardina tot aan Mojacar, een indrukwekkend overloopzwembad, een groot hoofdgebouw plus twee appartementen, een dubbele garage, grote tuinen en nog veel meer.

Door de prive-poorten en de kronkelende rit naar het pand, komt u in de uitgestrekte parkeerplaats en de prachtige en imposante woning direct voor de deur, waardoor een direct gevoel van hoe ongelooflijk dit one-of-a-kind eigenschap is. Een wandeling door de tuin leidt naar de vele buitenterrassen op dit niveau met uitzicht op zee en een gevoel van ultieme rust. Beneden is het privé-zwembad, en verder zijn er nog tuin- en terrasruimtes die leiden naar een trap naar beneden naar het natuurlijke, semi-private strand.

Via de massief houten toegangsdeur komt u binnen in een grote open gang met een binnenpatio die lijkt op die van de oude Moorse kastelen en gebedshuizen zoals die van het Alhambra van Granada of Mezquita van Córdoba, waardoor deze woning veel karakter krijgt. Verder naar de aparte eetkamer met een koepel in het plafond en dubbele schuifdeuren naar een immense en lichte woonkamer met een kantoorgedeelte aan de ene kant. In de tegenovergestelde richting van de ingang is de indrukwekkende keuken met massief houten kasten, granieten werkbladen, een ontbijttafel en een verscheidenheid aan apparatuur. Op deze verdieping bevindt zich ook een slaapkamer met inbouwkasten en een en-suite badkamer, plus nog een badkamer. Boven zijn er nog drie slaapkamers, die allemaal ruim zijn en een en-suite badkamer en inbouwkasten hebben, evenals toegang tot een groot terras met uitzicht op de tuinen, het zwembad en de zee. Er is een groot solarium op het dak, dat bijna de gehele voetafdruk van het pand beslaat en waar u ook een nuttige bijkeuken vindt.

Er zijn ook twee aparte appartementen aan de woning, beide met een buitenterras, een open woonkamer met keuken, en een ruime tweepersoons slaapkamer met inbouwkasten en een en-suite badkamer.
Het wordt ongemeubileerd verkocht, als het meubilair nodig is, is het bespreekbaar. Bel 950466112 om een afspraak te maken voor bezichtiging. 

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
19
115