Eigendomsdetails 

PENTHOUSE  MAR DE PULPI SAN JUAN DE LOS TERREROS  (ALMERÍA) 210.000 €

Ref. SJPDF3138MDP 

VERKOOP 210.000 € - PENTHOUSE
139 m2 gebouwd  1 º 2 Slaapkamers2 Badkamers1 x
Dit is een luxe, penthouse appartement met groot dakterras, een eigen terras en een uitzonderlijk uitzicht op de Middellandse Zee en de nabijgelegen bergen, gelegen binnen een prestigieuze, eerstelijns gemeenschap met gemeenschappelijk zwembad en parkeergelegenheid binnen de gewilde ontwikkeling van Mar de Pulpi in het dorp San Juan de los Terreros. Dit betekent dat de woning is binnen zeer goed bereik van de nabijgelegen stranden en voorzieningen in Mar de Pulpi dankzij het commerciële centrum, het aanbieden van bars, restaurants, winkels, en nog veel meer. U bent ook binnen 20 minuten lopen van het dorpscentrum, met een verdere keuze aan bars, restaurants, winkels, supermarkten, apotheken, medisch centrum, school en nog veel meer.

Bij het betreden van de woning komt u binnen in een grote, lichte, moderne, open hoofdwoonruimte die smaakvol is ingericht en onberispelijk is gepresenteerd. De ruime leefruimte biedt veel ruimte voor zowel een zit- als een eetruimte met grote openslaande deuren die uitkomen op een ruim privéterras. De keuken is een zeer goed formaat, biedt veel kastruimte, een breed scala aan apparatuur, Silestone werkbladen en een zeer strak en modern ontwerp. Een handige bijkeuken leidt hier naartoe. Vanuit de belangrijkste leefruimte, is er ook een trap die leidt naar het dak solarium, die bijna de gehele voetafdruk van het pand bedekt en biedt een ongelooflijke hoeveelheid fantastische buitenruimte, ideaal voor buiten wonen en dineren, en het maken van het beste van het ongelooflijke uitzicht.

De woonkamer is voorzien van een gang die leidt naar de slaapkamers en badkamers, waarvan er in totaal twee slaapkamers en twee badkamers zijn. Beide slaapkamers zijn ruim en bieden gemakkelijk plaats aan tweepersoonsbedden, en profiteren van inbouwkasten. De hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer en er is een familiebadkamer.

Mapa