WONIGBEHEER

Wij beheren uw woning

U heeft een woning gekocht voor vakantie of misschien voor verhuur. Laat ons er voor zorgen terwijl u er niet bent om het te doen. Een uitgebreid aanbod van diensten en expertise om aan uw individuele behoeften te voldoen, van eenvoudige sleutelbewaring, regelmatige controles van de woning tot het volledige beheer van de woning.

Waarom ons kiezen voor uw vastgoedbeheer?

Grupo Platinum Estates biedt een kwalitatief hoogwaardige, consistente en betrouwbare oplossing voor het beheer van onroerend goed die een schat aan ervaring omvat. Wij begrijpen de waarde van het combineren van objectieve professionaliteit met een persoonlijk tintje. Alles wat we doen is gebaseerd op uitzonderlijke aandacht voor detail. De ervaring leert ons dat elke klant en elk object anders is en dat er allerlei ongewone en onvoorspelbare situaties kunnen ontstaan die een zekere mate van empathie en pragmatisme vereisen.

De Pulpi, Almeria kustlijn ziet steeds meer nieuwkomers uit het buitenland en andere delen van Spanje, die willen profiteren van de sterke lokale economie en werkgelegenheid. De communicatie met de rest van Spanje en Europa is uitstekend - u kunt snel op uw bestemming aankomen dankzij de Treinlijn, AP7 en A7. Veel van deze nieuwe bewoners zijn op zoek naar woningen in eerste instantie, in plaats van te kopen, in de grote stad of op het strand. De vraag naar goede lange termijn huurwoningen neemt ook toe als gevolg van de regelgeving en het papierwerk dat nodig is voor korte termijn verhuur.

Onze Property Management Service biedt huiseigenaren de mogelijkheid om hun eigendommen te verhuren en wat extra inkomsten te verdienen via een professioneel en ervaren makelaarskantoor. Het vervangen van het harde werk van een verhuurder, met eenvoud en gemoedsrust.

Een uitgebreid aanbod van diensten en expertise om aan uw individuele behoeften te voldoen. Ons team staat klaar, we hebben efficinte, betrouwbare en betrouwbare aannemers die klaar staan om u te helpen, en we houden u zo veel of zo weinig als u nodig heeft op de hoogte.

Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie.