ONTMOET ONS TEAM

De mensen van Grupo Platinum

Wij zijn de mensen van Grupo Platinum Estates, een bedrijf dat is gemaakt met de klant en zijn behoeften in gedachten. Caroline heeft het bedrijf opgericht omdat er een gat in de markt was voor de service die wordt verleend. Nadat ze in de jaren negentig zelf een woning had gekocht, was het duidelijk dat er behoefte was aan een bedrijf dat nauw met elke klant samenwerkt om hun volledige behoeften te begrijpen.

Zoek naar het gebied om in te wonen, bied een volledige selectie van eigendommen van alle bronnen Banken, particuliere verkopers, nieuwe ontwikkelingen langs de kustlijn van Murcia, Almería, Alicante en Malaga, met een uitgebreide selectie. Doorloop elke stap van het proces tot in het kleinste detail, om het leven van de klant uiterst eenvoudig en stressvrij te maken. Het begrijpen van de financieringsmogelijkheden is ook een grote hulp voor kopers. De wens om een woning in Spanje te kopen, kan voor iedereen een realiteit worden, omdat we hen kunnen helpen begrijpen hoe eenvoudig het kan zijn om geld te verplaatsen en de droom waar te maken.

Door zelf in Spanje te wonen genieten we van de voordelen van de geweldige omgeving, levensstijl en cultuur. We delen dit graag met de wereld. Caroline heeft een team van gelijkgestemde mensen opgebouwd. Wij zijn professionele mensen die zorgen voor onze klanten en hun behoeften. Wij bieden toewijding, kennis en ervaring. Niets of te veel voor ons, en we kunnen ook elke klant helpen voor een permanent huis of beleggingspand. Winnaars Most Trusted Real Estate Agency 2018 - Zuidoost-Spanje en Award for Excellence in Property Finance Solutions 2018. Iberian Business Awards.

We zijn er trots op lid te zijn van de Association of International Property Professionals. AIPP.

Caroline Smith

Manager

Engels/Spaans

Brooke Edwards

Subdirector

Engels/Spaans

Jorden Hellemans

Vastgoedadviseur

Engels/Spaans
Frans/Duits/Nederlands

Angelika Eveleens

Vastgoedadviseur

Engels/Spaans
Frans/Duits

Fabienne Pascual

Klantenservice

Engels/Spaans/Frans

Cecilia Toulze

Vastgoedadviseur

Frans/Spaans/Engels

Marisa Cano

Administratie en boekhouding

Spaans/Engels

Michaela Miksíková

Vastgoedadviseur

Tsjechisch/Slowaaks/Engels

-->