FINANCIERINGSOPTIES

Wij helpen u om te gaan met financiële instellingen

Het organiseren van de financiële kant van een aankoop is cruciaal. Als je geld niet al in euro's is, kan het wisselen van de valuta een enorm verschil maken voor de prijs van je huis.Heeft u financiering nodig voor de aankoop van uw huis? Grupo Platinum begrijpt dat een aankoop van onroerend goed een grote beslissing is. Wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen de mogelijkheden te begrijpen die voor u beschikbaar zijn.

We werken samen met de belangrijkste banken en Spaanse financiële instellingen, zodat we u kunnen helpen de beste hypotheek of lening voor u te krijgen.

Wij stellen u de financiële optie voor die het beste bij u past

Als experts begeleiden wij u op basis van uw persoonlijke situatie, uw inkomen, uw spaargeld, etc. welke lening of hypotheek het beste past bij uw huidige situatie.

We zullen ook rekening houden met andere factoren die het mogelijk maken om speciale aanbiedingen te accepteren (vrouwen, immigranten, gepensioneerden, zelfstandigen, etc.). Elk profiel is totaal verschillend en het kennen van de mogelijkheden die de markt biedt kan u veel geld besparen gedurende de hele looptijd van de lening.

En ten slotte, als het door persoonlijke omstandigheden moeilijk is om de hypotheek te krijgen, bestuderen we mogelijke alternatieven (garanties, veranderingen in de betalingsstructuur, ...) die de weg kunnen vrijmaken.

Wij zorgen voor al het papierwerk

Het formaliseren van een hypotheek is een proces dat erg droog kan worden. Daarom verzorgt Grupo Platinum alle administratieve procedures voor u, zodat u alleen nog maar hoeft te tekenen. We vragen de banken om aanbiedingen voor u, we onderhandelen met hen namens u, en we vechten om u de beste voorwaarden te krijgen. En als u eenmaal hebt besloten wat de beste optie is die we u kunnen bieden, bekijken we de contracten en helpen we u met het papierwerk, zodat het formaliseringsproces zo eenvoudig mogelijk is.

We krijgen de goedkoopste hypotheek

Het is belangrijk om de hulp van een expert in de hypotheekmarkt te hebben. Door met veel banken te werken en jaarlijks hoge volumes te contracteren, hebben we toegang tot goedkopere hypotheken die ons in staat stellen om veel geld te besparen voor onze klanten.

Om u te helpen, moeten we u vanaf het begin van het proces begeleiden. Als u eerst naar de bank gaat om zelf voorwaarden te vragen, zal de bank ervan uitgaan dat de klant de hunne is en zal ze ons niet toestaan om u de kortingen aan te bieden die we met hen zijn overeengekomen.