EIGENDOMSADVIES

Samen vinden we het perfecte huis voor jou

Het kopen van een huis kan een complex proces zijn, zeker wanneer het gaat om de aankoop in een nieuwe stad of zelfs in een nieuw land. Er zijn veel variabelen waarmee rekening moet worden gehouden en veel ervan worden niet gewaardeerd door de koper. Hoe kies je welke huizen je wilt zien? Waar de aanbiedingen zoeken?

We besparen u tijd

We hebben een complete database met huizen te koop in de gebieden Almeria, Murcia, Alicante en Malaga. Elk van hen is geclassificeerd met relevante informatie: het gebied, de grootte van woningen en perceel, uitrusting (zwembad, barbecue, parkeerplaats ...).

We kunnen filteren door de specifieke parameters die voor u belangrijk zijn te combineren, zodat we uit een lijst van duizenden woningen alleen de parameters hebben die precies passen bij wat u nodig heeft.

Wij staan je bij

Zodra de lijst van kandidaat-woningen is opgesteld, organiseren we de bezoeken aan hen. Wij zullen uw enige tussenpersoon zijn, u hoeft niet in verschillende dagen en tijden bij de verkopers van elk huis te verblijven, wij regelen van tevoren alle logistiek zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over iets anders dan het bezichtigen van de huizen.

Ook als u niet in de buurt woont, zullen we de reis beheren en u een geschikte accommodatie aanbieden.

Wij begeleiden je

Een huis waarderen lijkt eenvoudig, maar dat is het niet. Sommige dingen liggen voor de hand en we zien ze allemaal vanaf het eerste moment, maar andere vereisen meer ervaring. Onderwerpen als oriëntatie, de kwaliteit van de isolatie, de infrastructuur van het gebied, openbaar vervoer, de buurt ... zijn zaken die de levenskwaliteit sterk beïnvloeden en kunnen moeilijk te beoordelen zijn als je het gebied niet goed kent.

Met ons bedrijf heeft u gegarandeerd een grondige kennis van de vastgoedmarkt en het milieu. We zullen u adviseren over al die aspecten waar u mogelijk geen rekening mee heeft gehouden, zodat u zich alleen zorgen hoeft te maken over het kiezen van de beste weergaven.

We behandelen papierwerk

Als u eenmaal heeft besloten in welk huis u wilt wonen, begint de papierwerkfase. Met Grupo Platinum hoeft u zich ook geen zorgen te maken, aangezien wij alle administratieve procedures van de aankoop verzorgen en u ook helpen bij het kiezen van de financiering die het beste bij u past.

We staan altijd voor je klaar

We hebben een groot team en zijn in staat om in de toekomst elke behoefte te ondersteunen. Wij spreken de taal, u hoeft zich nergens zorgen over te maken.