Eigendomsdetails 

TWEEGEZINSWONING  SAN JUAN DE LOS TERREROS  (ALMERÍA) 240.000 €

Ref. SJPDV4NM 

VERKOOP 240.000 € - TWEEGEZINSWONING
128 m2 gebouwd  4 Slaapkamers2 Badkamers
EXCLUSIEVE CONSTRUCTIES IN EEN BEVOORRECHT LANDSCHAP. Neem nu contact met ons op 950466112 om een video bezichtiging van het gebied te organiseren, en reserveer uw perceel met €20.000. Sleuteloverdracht zomer 2023.

De eengezinsvilla's hebben ruime en gastvrije ruimtes met een avant-gardistisch en nuttig ontwerp, in aanvulling op een relatie van superieure kwaliteit materialen, het vormen van een moderne woning met uitgebreide percelen en de best mogelijke afwerking.

U zult kunnen genieten van een luxe woning met unieke en resistente materialen waarin elk detail centraal staat. De esthetische en ecologische identiteit van de materialen van de villa getuigen van een hoge mate van duurzaamheid en eigentijdsheid. Het evenwicht tussen de lichtinval van de omgeving en de structuur van de ramen maakt het licht tot een belevenis voor de zintuigen.

De villa's beschikken over een perceel van 200 m², een moderne configuratie, een op maat gemaakte woonafmeting en alle kwaliteiten die u zich maar kunt voorstellen.  U kunt ook genieten van vier slaapkamers met ingebouwde kasten, twee badkamers met de nieuwste designtrends, een uitgebreide woonkamer, elektrische rolluiken met een geïntegreerd maximaal beveiligingssysteem, een privézwembad en een parkeerplaats.

Een bevoorrechte locatie in San Juan de Los Terreros, een stad die behoort tot Pulpí, omgeven door een natuurlijke omgeving met de beste stranden en baaien in de provincie Almería, evenals een grote verscheidenheid aan restaurants, vrijetijds- en amusementsdiensten die zeer dichtbij liggen.

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE