Eigendomsdetails 

APPARTEMENT  MOJACAR  (ALMERÍA) 175.000 €

Ref. MOK197 

VERKOOP 175.000 € - APPARTEMENT
91 m2 gebouwd  1 º met lift 2 Slaapkamers2 Badkamers1 x
Ongetwijfeld een van de meest gewilde resorts in het Mojacar Playa gebied met prachtig onderhouden tropische tuinen en toegang tot een groot gemeenschappelijk zwembad. Gelegen op loopafstand van de prachtige blauwe vlag stranden en alle voorzieningen die Mojacar te bieden heeft.

Het appartement is in perfecte staat en heeft een volledig uitgeruste keuken, 2 grote tweepersoons slaapkamers met inbouwkasten, 2 volledige badkamers en een woonkamer met toegang tot een indrukwekkend 20 m2 buitenterras met zuidelijke oriëntatie. Naast het appartement dat in de prijs is inbegrepen, is er 1 ondergrondse parkeerplaats en een opslagruimte.  Deze eigenschap moet gezien worden.

Meer informatie over het gebied: Mojácar, een traditioneel witgekalkt bergdorp, ligt in het zuidoosten van de provincie Almería op ongeveer 152 meter boven de zeespiegel (37°08′″N 1°51′W). Het heeft een oppervlakte van ongeveer 72 km² en strekt zich uit tot aan de Middellandse Zee, waar zich het toeristische complex Mojácar Playa bevindt.  Mojácar heeft meer dan 3000 zonuren per jaar. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 20º. Lange stukken strand, veel commerciële mogelijkheden, bars, winkels en restaurants. Volgens een nogal merkwaardige legende zou Walt Disney in 1905 in Mojacar zijn geboren en de naam Jose Guirao Zamora hebben gekregen.
De 17 kilometer lange kust van Mojacar strekken zich uit van Marina de la Torre (voor de golfbaan), op de grens met Garrucha, tot aan de droge rivierbedding van de Granatilla rivier, in het indrukwekkend mooie stadje Sopalmo, een paar kilometer van het begin van het Cabo de Gata-Níjar Natuurpark en de grens met de gemeente Carboneras. De bezoeker vindt er maagdelijke stranden, ideaal voor de meer eenzame, maar ook meer toeristische stranden met tal van diensten.
De stranden met de Blauwe Vlag van de Europese Unie zijn het meest populair bij gezinnen en bieden een scala aan vrijetijdsactiviteiten en alle diensten: de stranden van Marina de la Torre, El Descargador, El Cantal, Cueva del Lobo, Las Ventanicas en Venta del Bancal, onder andere.

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE