Eigendomsdetails 

BUNGALOW  TORREVIEJA  (ALICANTE) 169.900 €

Ref. N5721/7515 

VERKOOP 169.900 € - BUNGALOW
71 m2 gebouwd  2 Slaapkamers2 Badkamers
Nieuwbouw residentie met 56 appartementen met 2 en 3 slaapkamers op slechts een steenworp afstand van het strand.
 
 Het complex heeft grote gemeenschappelijke aangelegde ruimtes, een gemeenschappelijk zwembad, een speelruimte voor kinderen. De woonwijk is gelegen naast allerlei voorzieningen en ongeveer 900 meter van het strand van "Los Locos".
 
 De woonwijk is gebouwd volgens een nieuw concept, met een huidige stijl en modern design, volgens een lineaire architectuur. Kenmerkend voor de bouw van het wooncomplex zijn de open en onderling verbonden ruimtes, waardoor in de woning verschillende soorten omgevingen gecreëerd kunnen worden.
 
 De constructie van het complex wordt uitgevoerd in twee hoogtes, met de optie van 2 of 3 slaapkamers, waarbij u kunt kiezen tussen begane grond met een tuin of bovenste verdiepingen met een eigen solarium, alle woningen hebben een garage bij de prijs inbegrepen, en onovertroffen open uitzichten.
 
 Torrevieja ligt in het zuiden van de provincie Alicante, waar u kunt genieten van een typisch mediterraan landschap en klimaat, met dromerige stranden, 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde jaartemperatuur van 20ºC.
 
 Torrevieja staat bekend om zijn gastronomie, die wordt gekenmerkt door zijn kwaliteitsproduct uit zowel onze zee als onze nabijgelegen tuin.
 
 Maak kennis met Torrevieja en geniet van zijn wandelingen, stranden, musea, winkelcentra en eindeloze activiteiten om met kinderen te doen.

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE