Eigendomsdetails 

CHALET  HUERCAL-OVERA  (ALMERÍA) 159.950 €

Ref. HOPDUR27LL 

VERKOOP 159.950 € - CHALET
96 m2 gebouwd  2 Slaapkamers1 Badkamers
Dit is een smaakvol ingerichte en prachtig gepresenteerde, gelijkvloerse, vrijstaande villa met een prive zwembad, grote vliegvrije omheiningen, en een aantal indrukwekkende uitzichten op het platteland en de bergen, gelegen op loopafstand van de voorzieningen die worden aangeboden in het dorp Urcal, met inbegrip van bars, restaurant, medisch centrum, school en nog veel meer, evenals minder dan 10 minuten rijden van de bruisende stad Huercal-Overa met zijn wekelijkse markt, tal van supermarkten, winkels, bars, restaurants, apotheken en het plaatselijke ziekenhuis. De kust kan worden bereikt in iets meer dan een half uur.

Als u het terrein van de woning betreedt via de schuifpoort, vindt u een groot terrein waar meerdere auto's geparkeerd kunnen worden, en waar nog voldoende ruimte is om de tuin uit te breiden. De ruimte aan de voorzijde van het pand wordt gedomineerd door de indrukwekkende vliegenvrije overdekking, die het hele zwembad beslaat en een fantastische buitenruimte vormt om van te genieten zonder te worden lastiggevallen door vliegen en andere insecten. Van hieruit hebt u een mooi uitzicht op de bergen in de verte. Aan de achterkant van het huis bevindt zich nog een andere vliegenvrije overdekking, meer tuinruimte, een grote patio en enkele handige gebouwen die voor opslag worden gebruikt.

Hoewel dit een huis met 2 slaapkamers is, is de voetafdruk van het huis vergelijkbaar met die van een huis met 3 slaapkamers. Via de voordeur komt u in een grote open woonruimte die gemakkelijk groot genoeg is om als woon-eetkamer te worden gebruikt. Deze ruimte is licht en mooi ingericht, en leidt naar de ruime keuken met veel kastruimte, een reeks apparaten, en een handige kleine ontbijtbar. Van hieruit heeft u ook toegang tot de buitenruimte, die leidt naar de vliegvrije omheining aan de achterzijde van het pand. Een hal leidt van de belangrijkste leefruimte, die u naar twee uitzonderlijk grote slaapkamers met veel ingebouwde kasten. De familiebadkamer is volledig nieuw, met moderne grijze betegeling en een grote inloopdouche.

Een spectaculair huis dat u beslist moet zien! Neem contact met ons op 950466112 om te bezichtigen.

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE