Eigendomsdetails 

CHALET  TURRE  (ALMERÍA) 999.950 €

Ref. TUPDFO 

VERKOOP 999.950 € - CHALET
670 m2 gebouwd  5 Slaapkamers6 Badkamers2 x
Woningen als deze komen niet vaak te koop!! Finca Los Olivos is een spectaculaire, op maat gemaakte vrijstaande villa, gebouwd en onderhouden volgens de hoogste normen, 5 slaapkamers, 6,5 badkamers en een verreikend 360° uitzicht op de omliggende bergen en het platteland, met een uniek zwembad in lagune-stijl, 1,5 hectare groot land, en nog veel meer op een prachtige landelijke locatie op slechts 15 minuten lopen van het uitstekende nabijgelegen dorp Turre, waar alle benodigde faciliteiten en diensten bij de hand zijn. Mojacar met zijn witgekalkte gebouwen en prachtige stranden, op slechts 10 minuten met de auto.
Bij aankomst in deze woning wordt u op slag verliefd. Op weg door de elektrisch bediende dubbele poorten leidt een met bomen omzoomde oprijlaan omringd door uitzonderlijk goed onderhouden aangelegde tuinen naar het pand, een enorm huis. Binnen in het huis een zeshoekige hal met twee gangen die leiden naar de verschillende kamers op de begane grond, die het huis in twee vleugels splitst. De linkervleugel is in wezen het belangrijkste woongedeelte, bestaande uit een grote, open woonruimte met bogen die de ruimte verdelen in keuken, woonkamer, eetkamer en ook een bijkeuken verder daarbuiten. In dit gebied, twee zeer grote slaapkamers, beide met hun eigen doucheruimtes, kleedkamers en grote inbouwkasten. Een van deze slaapkamers geeft toegang tot een kleine kelder, handig voor opslag. Ook bevindt zich in dit gebied een garderobe. De rechtervleugel heeft twee ruime tweepersoonsslaapkamers met en-suite doucheruimtes, een aparte hal, een grote ontvangstruimte, die momenteel wordt gebruikt als extra woonruimte en een groot kantoor. Boven is een ruime woonkamer, met een eigenzinnige zithoek met een extreem hoog plafond, gelegen in de koepel in het midden van dit pand. Een extreem grote hoofdslaapkamer met een grote en-suite badkamer, een volledige kleedkamer met veel bergruimte en een eigen terras met uitzicht op het terrein van het pand, het landschap, de bergen en zelfs een glimp van de zee.

Rondom het pand, onberispelijk aangelegde tuinen met volwassen planten, struiken en bomen, die tal van ruimtes bieden om te zitten, te ontspannen en te genieten van het prachtige klimaat. Het zwembadgedeelte beschikt over twee extra gebouwen die kunnen worden gebruikt als poolhouses, een geweldige plek om gasten te ontvangen en evenementen te organiseren. Een aanzienlijk deel van het perceel is bestemd voor boomgaarden met een verscheidenheid aan fruitbomen, voornamelijk olijfbomen waaraan dit eigendom zijn naam ontleent. Ook binnen het perceel is een grote parkeerplaats met een carport voor 4 auto's, plus een dubbele garage. Een ander gebouw hier, dat plannen heeft om te worden verbouwd tot een appartement met 2 slaapkamers en 2,5 badkamers.

Dit is een eigendom dat u gezien moet hebben, woorden kunnen het gewoon niet beschrijven, neem nu contact met ons op om het persoonlijk te bekijken of live link 950466112.

Mapa de situación Zie kaart

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE
-->