Eigendomsdetails 

CHALET  PARROQUIA LA  (MURCIA) 170.000 €

Ref. LPQRSP1 

VERKOOP 170.000 € - CHALET
20000 m2  2 Slaapkamers1 Badkamers
Ongelooflijke locatie voor deze vrijstaande woning, de villa zelf of het heeft 2, 3, 4 slaapkamers of meer kunt u kiezen, kunt u beslissen over de grootte en stijl, zal het worden geleverd aan binnen 6 maanden. 

Wij hebben een aantal verschillende stijlen van onroerend goed dat u kunt kiezen uit, of werk met ons, om uw eigen ontwerp. De hier genoemde prijs is voor een vrijstaande woning met 2 slaapkamers en 1 badkamer, het grondstuk met bouwvergunning.  Deze prachtige woning zal zitten tussen de pijnbomen, op een 20.000m2 perceel, water en elektriciteit zijn al te horen op het terrein ook. In La Parroquia, Fontanares, net buiten de historische stad Lorca.  Het uitzicht is onovertroffen. Het perceel is een levende droom, voor u om te maken wat je wilt, laat het zoals het is, of u kunt de aanplant van olijven, amandelen, bomen van uw keuze te maken. Genoeg ruimte voor een privé zwembad, terrassen, pergola's voor de schaduw met barbecueplaatsen. 

Wilt u de woning zelf ontwerpen? Maak je geen zorgen, wij kunnen een offerte regelen voor elke grootte, stijl of standaard van het huis dat aan je wensen voldoet!
  
La Parroquia is een dorp op korte rijafstand van de woning met de basisbehoeften voor dagelijks gebruik en aan de rand van een beschermd natuurpark. Op ongeveer 25 km afstand ligt de stad Lorca met alle faciliteiten die u nodig heeft en meer, waaronder een nieuw ziekenhuis en winkelcentrum, maar het gebied biedt de rust en kalmte van dit prachtige platteland, omgeven door pijnbomen, amandelen en heuvels. Een uur rijden en je bent bij de kust, stranden en prachtige dorpjes aan zee. Een werkelijk fantastische plek om te wonen. Bel nu om een bezichtiging te organiseren 950466112. 

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE