Eigendomsdetails 

APPARTEMENT  MÁLAGA   1.618.000 €

Ref. MALPD4MT 

VERKOOP 1.618.000 € - APPARTEMENT
209 m2 gebouwd  4 Slaapkamers3 Badkamers1 x
Wilt u een woning bezitten in wat misschien wel een van de meest opvallende, hedendaagse woongebouwen van de 21e eeuw is? Malaga Towers is een unieke en innovatieve ontwikkeling van luxe eerstelijns appartementen gelegen aan de beroemde Antonio Banderas promenade in de historische, cultuurrijke stad Málaga. Een ongelooflijk verschillende, maar ook belangrijke stedelijke ontwikkeling voor de stad Málaga, de Living Tower bestaat uit 71 appartementen verdeeld over 20 verdiepingen, die de kwaliteiten, ruimte en kenmerken van een villa bieden, met de prachtige ligging aan de kust en de ongeëvenaarde gemeenschappelijke kenmerken van een moderne frontlinie ontwikkeling, variërend van talrijke gemeenschappelijke zwembaden, spa, bioscoop, sportschool, kantoorruimtes of vergaderzalen en nog veel meer. 

Binnen dit uitzonderlijke gebouw zijn appartementen met 4 slaapkamers en 3 badkamers beschikbaar, met een totaal van 270m2 aan luxueuze binnen- en buitenruimte, een eigen terras van 70m2 van waaruit u kunt genieten van het verbazingwekkende uitzicht op de Middellandse Zee en de stad Málaga zelf.  Naast de ultieme niveaus in kwaliteit en luxe, zijn er in deze eerste fase een groot aantal personalisatiemogelijkheden beschikbaar voor de koper om de woning precies naar wens te configureren, inclusief vloeren, badkamer en keukenmaterialen, waarbij rekening wordt gehouden met milieuduurzaamheid en het bereiken van een zeer respectabele B-waarde voor energie-efficiëntie. De appartementen zullen ook worden uitgerust met een Airzone warm-koud airconditioningsysteem. Als u het appartement binnenkomt, gaat u via de hal naar de ruime, open leefruimte die bestaat uit een woonkamer met een eethoek en een fantastische moderne keuken met apparatuur van hoge kwaliteit. De keuken leidt naar een ruime bijkeuken. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het ruime terras. Ook leidt uit de hal een verdere gang die leidt naar de grote tweepersoons slaapkamers met inbouwkasten en de badkamers.

Om deze ontwikkeling echt als geen ander te maken, zijn er innovatieve elementen gepland. Binnen uw woning kunt u met een touchscreen de verlichting, rookdetectie en zelfs het waterlekdetectiesysteem bedienen. Er is ook volledige smart home mogelijkheid, wat betekent dat u dit alles direct vanaf uw smartphone kunt bedienen. Bewoners van de torens zullen ook exclusieve toegang hebben tot de Malaga Towers app, waarmee u slots kunt reserveren voor alles uit de vergaderzalen voor zakelijke activiteiten, spasessies om uw dag ontspannen af te sluiten, of misschien wat beweging in de spinningles van de sportschool, wederom allemaal te bedienen via uw smartphone. Malaga Towers is gelegen op een zeer goed gecommuniceerde locatie, met talrijke openbaar vervoersverbindingen in de buurt, zoals treinen, metrolijn, buslijnen etc. en het is slechts een paar minuten van Malaga International Airport en het centrum van de stad zelf. 

Parkeerplaatsen en opslagvergrendelingen zijn beschikbaar tegen een aparte prijs. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over specifieke 2, 3 of 4 slaapkamer woningen om aan uw wensen te voldoen +34 950466112.

Mapa