Eigendomsdetails 

CHALET  MOJACAR  (ALMERÍA) 350.000 €

Ref. MOKC86 

VERKOOP 350.000 € - CHALET
145 m2 gebouwd  3 Slaapkamers2 Badkamers1 x
Prachtige vrijstaande villa gebouwd op een niveau in het gebied van El Palmeral, Mojacar Playa op slechts 150 meter van de zee, zeer goed gelegen, en dicht bij alle voorzieningen.

De woning heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woon-eetkamer met open haard, een volledig ingerichte keuken en een wasruimte.  Buiten de woning is een mooie overdekte veranda om te ontspannen, er is ook een groot daksolarium van meer dan 100m2 met een prachtig uitzicht. Allemaal gelegen op een groot perceel van meer dan 700m2.  

De 17 kilometer lange kust van Mojácar strekt zich uit van Marina de la Torre (voor de golfbaan) op de grens met Garrucha, tot aan de droge rivierbedding van Granatilla in het indrukwekkend mooie buitengebied van Sopalmo, op slechts enkele kilometers van het begin van het natuurpark Cabo de Gata-Níjar en de grens met de gemeente Carboneras. Bezoekers vinden hier ongerepte stranden, ideaal voor de meest eenzame, maar ook meer toeristische stranden met tal van diensten.

Bekroond met de Blauwe Vlaggen van de Europese Unie, zijn de fijne zandstranden het meest populair bij gezinnen, waar het aanbod van een scala aan vrijetijdsactiviteiten en alle diensten beschikbaar zijn: de stranden van Marina de la Torre, El Descargador, El Cantal, Cueva del Lobo, Las Ventanicas en Venta del Bancal, onder andere.

Mapa