Eigendomsdetails 

CHALET  MOJACAR  (ALMERÍA) 220.000 €

Ref. MOKC62 

VERKOOP 220.000 € - CHALET
122 m2 gebouwd  4 Slaapkamers2 Badkamers1 x
Grote kans om deze vrijstaande Villa te kopen voor een geweldige prijs.  Het pand moet worden bijgewerkt en is klaar voor de nieuwe eigenaar om hun eigen accenten te leggen om er een echt prachtig pand van te maken. 

Verspreid over 3 verdiepingen, is de belangrijkste eigenschap gelegen op de bovenste twee verdiepingen, bestaande uit 4 tweepersoons slaapkamers, 2 badkamers, salon-en eetkamer en keuken.  Er is een 51m2 grote kelder die kan worden omgebouwd tot een deel van het hoofdgebouw of een apart appartement voor bezoekende gasten. 

Buiten het pand is een groot terras aan de zijkant die gebruikt kan worden voor off-road parking en een tuin met ruimte voor een zwembad te installeren.

Een zeer waardevol object dat gezien moet worden.

De 17 kilometer lange kust van Mojácar strekt zich uit van Marina de la Torre (voor de golfbaan) op de grens met Garrucha, tot aan de droge rivierbedding van Granatilla in het indrukwekkend mooie buitengebied van Sopalmo, op slechts enkele kilometers van het begin van het natuurpark Cabo de Gata-Níjar en de grens met de gemeente Carboneras. Bezoekers vinden hier ongerepte stranden, ideaal voor de meest eenzame, maar ook meer toeristische stranden met tal van diensten.

Bekroond met de Blauwe Vlaggen van de Europese Unie, zijn de fijne zandstranden het meest populair bij gezinnen, waar het aanbod van een scala aan vrijetijdsactiviteiten en alle diensten beschikbaar zijn: de stranden van Marina de la Torre, El Descargador, El Cantal, Cueva del Lobo, Las Ventanicas en Venta del Bancal, onder andere.

Mapa