Eigendomsdetails 

CHALET  MOJACAR  (ALMERÍA) 340.000 €

Ref. MK70945 

VERKOOP 340.000 € - CHALET
110 m2 gebouwd  3 Slaapkamers2 Badkamers
Prachtige vrijstaande villa, recentelijk gerenoveerd volgens de hoogste standaard, gelegen op een groot perceel van 627 m2.  De villa is omgeven door volgroeide tuinen met een eigen privé-zwembad.

De woning is gebouwd over 110m2 met 3 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan één ensuite), een volledig ingerichte keuken en een ruime woonkamer.  Er is een groot overdekt terras aan de voorzijde van het pand, een full-size dakterras met panoramisch uitzicht op de zee, en voldoende ruimte om de reeds volgroeide tuinen te ontwikkelen.

De woning is voorzien van airconditioning, is gedeeltelijk gemeubileerd en heeft een grote opslagruimte aan de achterzijde.

De 17 kilometer lange kust van Mojácar strekt zich uit van Marina de la Torre (voor de golfbaan) op de grens met Garrucha, tot aan de droge rivierbedding van Granatilla in het indrukwekkend mooie buitengebied van Sopalmo, op slechts enkele kilometers van het begin van het natuurpark Cabo de Gata-Níjar en de grens met de gemeente Carboneras. Bezoekers vinden hier ongerepte stranden, ideaal voor de meest eenzame, maar ook meer toeristische stranden met tal van diensten.

Bekroond met de Blauwe Vlaggen van de Europese Unie, zijn de fijne zandstranden het meest populair bij gezinnen, waar het aanbod van een scala aan vrijetijdsactiviteiten en alle diensten beschikbaar zijn: de stranden van Marina de la Torre, El Descargador, El Cantal, Cueva del Lobo, Las Ventanicas en Venta del Bancal, onder andere.

Mapa