Eigendomsdetails 

APPARTEMENT  MOJACAR  (ALMERÍA) 189.950 €

Ref. MK71927 

VERKOOP 189.950 € - APPARTEMENT
90 m2 gebouwd  met lift 2 Slaapkamers2 Badkamers1 x
Mooi appartement op de begane grond, gelegen in een van de meest gewilde ontwikkelingen in Mojacar Playa.  De woning is uniek omdat het een geweldig terras heeft van meer dan 130m2 dat ommuurd is waardoor het uw eigen privé oase is.

Bestaande uit 2 grote tweepersoons slaapkamers, 2 badkamers, een volledig ingerichte keuken en een ruime woon-eetkamer met grote openslaande deuren naar het spectaculaire terras.  Hier is het terras ingedeeld in een eetgedeelte, een zonneweide en een ontspanningsruimte.  De perfecte plek om te profiteren van het fantastische microklimaat.  Er is een groot gemeenschappelijk zwembad omgeven door grote gemeenschappelijke tuinen.

De woning is volledig ingericht met een ondergrondse parkeergarage en berging.  

Meer over de omgeving: Mojacar is een traditioneel witgekalkt bergdorpje en ligt in het zuidoosten van de provincie Almeria, zo'n 152 meter boven gemiddeld zeeniveau (37°08′N 1°51′W). Het beslaat een gebied van ongeveer 72 km² en strekt zich uit tot aan de Middellandse Zee, waar de toeristische plaats die bekend staat als Mojacar Playa is gelegen strand.  Mojacar heeft meer dan 3.000 uren zon per jaar. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is een zwoele 20º Celsius. Lange stukken strand, veel commerciële mogelijkheden, bars, winkels en restaurants. Volgens een nogal merkwaardige legende zou Walt Disney in 1905 in Mojacar zijn geboren en de naam José Guirao Zamora hebben gekregen.

De 17 kilometer lange kust van Mojácar strekt zich uit van Marina de la Torre (voor de golfbaan) op de grens met Garrucha, tot aan de droge rivierbedding van Granatilla in het indrukwekkend mooie buitengebied van Sopalmo, op slechts enkele kilometers van het begin van het natuurpark Cabo de Gata-Níjar en de grens met de gemeente Carboneras. Bezoekers vinden hier ongerepte stranden, ideaal voor de meest eenzame, maar ook meer toeristische stranden met tal van diensten.
Bekroond met de Blauwe Vlaggen van de Europese Unie, zijn de fijne zandstranden het meest populair bij gezinnen, waar het aanbod van een scala aan vrijetijdsactiviteiten en alle diensten beschikbaar zijn: de stranden van Marina de la Torre, El Descargador, El Cantal, Cueva del Lobo, Las Ventanicas en Venta del Bancal, onder andere.

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE