Eigendomsdetails 

CHALET  SAN JUAN DE LOS TERREROS  (ALMERÍA) 295.000 €

Ref. SJPD4CAMM 

VERKOOP 295.000 € - CHALET
101 m2 gebouwd  3 Slaapkamers2 Badkamers
Exclusief voor Grupo Platinum Estates, is dit een uitzonderlijke moderne villa op één niveau, gebouwd volgens een uitzonderlijk hoge standaard en gepresenteerd aan een net zo mooi, met een fantastische leefruimte in de open lucht met zijn privé zwembad, groot dakterras, een indrukwekkend uitzicht op het dorp en de nabijgelegen bergen, terwijl het gelegen is op slechts een korte afstand van de fantastische stranden en diverse voorzieningen die worden aangeboden in het dorp San Juan de los Terreros.

Het betreden van het pand via de voetgangerspoort in de prive-tuin leidt direct naar een fantastische buitenruimte aan de voorzijde van het pand met een groot terras om buiten te eten en te genieten van het buitenleven, evenals het fantastische prive-zwembad, compleet met water functie en het meten van ongeveer 5x3,5m. De buitenruimte loopt door aan beide zijden van het pand en rond de achterkant waar onlangs een afgesloten ruimte is toegevoegd die wordt gebruikt als kantoor. Een buitentrap leidt naar het indrukwekkende solarium op het dak, dat de gehele oppervlakte van het pand beslaat en een prachtig uitzicht biedt op het dorp en de nabijgelegen bergen, terwijl het ook voldoende ruimte biedt om te genieten van verdere activiteiten in de buitenlucht.

Via de hoofdingang van het pand komt u in een korte gang met een kast aan de zijkant, handig voor het opbergen van schoenen, jassen, etc. die direct leidt naar de lichte en ruime, open woonruimte. De kamer is gemakkelijk groot genoeg en biedt voldoende ruimte voor een comfortabele lounge, een eethoek en de moderne keuken, die veel opbergruimte biedt, een scala aan hoogwaardige, moderne apparatuur en Silestone werkbladen. Deze kamer heeft talrijke grote ramen en openslaande deuren die een directe toegang tot het zwembad mogelijk maken, terwijl ook deze kamer uitzonderlijk licht is. Alle ramen zijn voorzien van schuifdeuren.

Vanuit de belangrijkste leefruimte is er een gang, die kan worden afgesloten met een schuifdeur, die leidt naar de slaapgelegenheid van het pand. In totaal zijn er drie ruime tweepersoonsslaapkamers en twee badkamers. Alle slaapkamers bieden veel ruimte voor tweepersoonsbedden, profiteren van het Airzone warm-koud airconditioningsysteem en hebben voldoende ruimte voor kleding dankzij de ingebouwde kasten. De hoofdslaapkamer heeft ook een en-suite badkamer, uitgerust met een inloopdouche. De familiebadkamer is zeer vergelijkbaar, wederom voorzien van een inloopdouche.

Deze woning wordt ook volledig gemeubileerd verkocht.

Een uitzonderlijke kans om deze bijna nieuwe woning op een perfecte locatie te krijgen!

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE