Eigendomsdetails 

BUSINESS  VILLARICOS  (ALMERÍA) 495.000 €

Ref. VR Esperanza 

VERKOOP 495.000 € - BUSINESS
500 m2 gebouwd  met lift 15 Slaapkamers13 Badkamers
Ongelooflijke prijs voor deze commerciële kans om dit front line Marina Hotel te verwerven, gelegen aan de kust in Villaricos, Almeria. Ongelooflijk uitzicht en locatie die je niet vaak de mogelijkheid om te bezitten! Gelegen in het hart van het levendige en traditionele vissersdorpje Villaricos, gelegen tussen de Sierra Almagrera en de zee en geflankeerd door de Almanzora rivier. 

Een bloeiend en populair bedrijf tot een paar jaar geleden.  Nu is het een pand dat een nieuwe eigenaar nodig heeft en een nieuwe mooie toekomst.
Restaurant met grote terrassen, goede binnenruimte om te eten, maar ook buiten, 
Aangevuld met een 9-slaapkamer hostel met een extra appartement met 3 slaapkamers, woonruimte, met enkele reparatiewerkzaamheden tot leven te brengen, kan dit weer een bloeiend bedrijf profiteren van het hele jaar door handel biedt een prachtige investering onroerend goed en bedrijf nu te koop aangeboden, freehold.  

Restaurant (265m2) in het dorp met uitzicht op de haven.
Met een groot terras (63m2) dat een prachtig uitzicht biedt op de hele kust.
Op de bovenste verdieping vindt u een hostel (207m2) met 9 tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer. 
De woning heeft ook een huis voor de eigenaren (91m2) dat 3 slaapkamers, een badkamer, grote woonkamer, keuken, berging en een veranda (11m2) heeft.

We hebben al het personeel bij de hand om te helpen met dit project en zullen graag helpen om deze prachtige woning weer tot leven te brengen.  Neem nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen. 

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE