Eigendomsdetails 

APPARTEMENT  - ESTEPONA  (MÁLAGA) 211.000 €

Ref. ESTPD3SV 

VERKOOP 211.000 € - APPARTEMENT
98 m2 gebouwd  met lift 3 Slaapkamers2 Badkamers1 x
Speciale aanbieding voor Serenity Views in Estepona! Terugbetaalbare aanbetaling en als u een woning in deze urbanisatie koopt en geld terugkrijgt voor uw reiskosten.

Op zoek naar een kwalitatief hoogstaand, nieuwbouwappartement op een fantastische locatie met een ongelofelijk uitzicht op de omliggende bergen en de zee? Serenity Views kan precies zijn wat u zoekt. Dit gloednieuwe project van 66 appartementen is gebouwd volgens een uitzonderlijke standaard op een prestigieuze locatie zeer dicht bij de Casares Costa Golf, iets meer dan tien minuten lopen naar de fantastische lokale stranden, en een 8 minuten rijden naar de stad Estepona waar u alles vindt wat u nodig zou kunnen hebben van supermarkten, bars, restaurants, winkels, apotheken, banken, enz.

Er zijn een aantal ruime appartementen in het complex beschikbaar met twee of drie slaapkamers. Alle woningen zijn gebouwd volgens zeer hoge specificaties en bevatten veel kwaliteitskenmerken zoals volledige dubbele beglazing, hoogrendement elektrische boiler op zonne-energie, volledige installatie van warm-koude airconditioning, video-intercomsysteem, volledig ingerichte keuken inclusief apparatuur en hoogwaardige Silestone werkbladen, en nog veel meer. Alle woningen zijn ook voorzien van grote terrassen, waardoor het mogelijk is om heerlijk buiten te wonen en te eten. Intern zijn de woningen ruim opgezet met strakke lijnen en veel lichtinval.

De appartementen zijn gelegen in een gemeenschap met grote groene ruimten en tuin, evenals een fantastisch gemeenschappelijk zwembad. Parkeren en opslag lock-ups zijn ook beschikbaar op de woningen tegen een extra vergoeding.

Mapa