Eigendomsdetails 

CHALET  ZONA VISTA DE LOS ÁNGELES MOJACAR  (ALMERÍA) 374.000 €

Ref. MPD5AG 

VERKOOP 374.000 € - CHALET
162 m2 gebouwd  3 Slaapkamers3 Badkamers
Dit is een fantastische vrijstaande villa van hoge kwaliteit en groter dan gemiddeld, met privé zwembad, ruim en privéterrein, een uitzonderlijk uitzicht op de bergen en het charmante Mojácar Pueblo en nog veel meer, gelegen op een bevoorrechte locatie binnen de begeerde bestemming Mojácar Playa, op slechts een paar minuten lopen van de uitstekende kwaliteit stranden en diverse diensten, zoals bars, restaurants, winkels, supermarkten, scholen, apotheken, banken, enz. Het gebied is ook goed verbonden met het openbaar vervoer dankzij de busdienst, die het verkennen van de 8 km van de Mojacar promenade, evenals Mojacar Pueblo en de naburige steden Garrucha en Vera, een absolute briesje maakt.

Aan de voorzijde van het pand vindt u een groot terras en een overdekt terras bij de ingang, evenals een zeer handige parkeerplaats die overdekt is om uw voertuig te beschermen tegen de krachtige zon. Verder aan beide zijden van het pand aan de andere kant is waar u het uitzonderlijke zwembad, dat is een zeer goed onderhouden ruimte met een uitstekend uitzicht op de bergen en Mojacar Pueblo, terwijl het aanbieden van een uitzonderlijke privacy te vinden. Het zwembad is ongeveer 8x4m groot. Hier vindt u ook een fantastische buitenkeuken of BBQ-ruimte, een buitendouche en een nuttig toilet dat van buitenaf toegankelijk is. Een buitentrap leidt naar een groot solarium op het dak, dat het hele terrein beslaat en het beste uitzicht biedt.

Als u het pand binnenkomt via de hoofdingang is er een gang die leidt naar de verschillende kamers van het pand. Als u binnenkomt en aan de rechterkant vindt u de hoofdkamer van het pand. Dit is een zeer grote ruimte die meer dan genoeg ruimte biedt voor de woon- en eetkamer. De kamer heeft ook grote openslaande deuren naar het bovengenoemde overdekte terras en een high-end airco unit. Rechtstreeks tegenover de woning is de keuken, die zeer groot is en voldoende ruimte biedt voor een ontbijttafel, maar ook veel opbergruimte en een groot scala aan apparatuur heeft.

Verderop in de gang bevinden zich de slaapkamers en badkamers van het pand. Ook binnen de gang zijn een aantal uitzonderlijk nuttige kasten en opbergruimtes die de meeste eigendommen in dit gebied gewoonweg niet hebben. De hoofdslaapkamer is een fantastische grote kamer, voorzien van airconditioning en bedrieglijk grote inbouwkasten. De hoofdslaapkamer heeft ook een badkamer, uitgerust met een grote douche. De twee gastenslaapkamers zijn ook van zeer goede afmetingen, gemakkelijk in te richten voor grote bedden en opbergmeubels, terwijl ze ook voorzien zijn van airconditioning en inbouwkasten. Verder heeft de woning een groot omheind terras dat meer leefruimte en meer opslagruimte toevoegt.

De eigenaren zullen de woning gedeeltelijk gemeubileerd verkopen, maar over de exacte details wordt onderhandeld. Deze woning is echt een uitzonderlijk voorbeeld van een fantastische vakantiewoning of gezinswoning op een van de beste locaties. Deze wil je niet missen!

Mapa