Eigendomsdetails 

CHALET   CALA PAÑIZO  (ALMERÍA) 360.000 €

Ref. CPPD1 

VERKOOP 360.000 € - CHALET
165 m2 gebouwd  1 º geen lift 3 Slaapkamers3 Badkamers1 x
Exclusieve verkoop van deze luxe woning gelegen op een bevoorrechte locatie aan de rand van het water. Prachtig uitzicht, frisse lucht en landschap. Bij deze luxe woning kunt u kiezen hoe u de woning wilt laten bouwen, er zijn enkele basisontwerpen beschikbaar, met de hoogste kwaliteit en biedt de vrijheid om de afwerkingen en aanpassingen naar eigen smaak te kiezen waardoor dit het perfecte huis van uw dromen wordt. Villa type u kunt kiezen wat u wilt, extra's zoals - de stijl van de keuken, het zwembad, de airconditioning, etc.

Om u niet geïsoleerd te voelen, zijn hier 11 percelen van verschillende grootte met twee soorten woningen die naar wens en smaak kunnen worden aangepast. Mis deze kans niet, het is een exclusieve plek voor exclusieve mensen. Neem nu contact met ons op om uw reservering te maken en u kunt hier over 9 maanden wonen.

Rust, luxe, natuur en de zeebries ... Toch ligt de locatie op slechts 2 minuten van San Juan De Los Terreros en 10 minuten van Aguilas, met alle faciliteiten die je nodig hebt.

Meer over de regio: Met een prachtig microklimaat, een plek die bijna het hele jaar door van de zon geniet, met goede temperaturen. Prachtig landschap, bergen en strand. Je vindt er veel stranden, met kristalhelder water. Stranden met blauwe vlaggen van kwaliteitsstranden die veilig zijn voor het hele gezin en ook toegankelijk zijn voor mensen met een handicap. Snorkelmogelijkheden en duiken. Golfbanen, je hebt voor je deur Aguilón Golf, en dicht bij Lorca, Desert Springs, Marina de la Torre en Valle de Este Golf. Voorzieningen - Talloze bars en strandbar   chiringuito, en een nieuw commercieel centrum, bars, restaurants, winkels, supermarkt en fitnessruimte, pilates, fitness en meer. San Juan de los Terreros heeft alle basisbehoeften, waaronder een medisch centrum en een apotheek. Er zijn ook trein- en busverbindingen, dus San Juan de los Terreros is ook zonder auto te bereiken. 1 uur van de luchthaven van Almeria, 45 minuten van de luchthaven van Murcia en 1,5 uur van Alicante. Daarnaast sluit een nieuwe snelweg rechtstreeks aan op Cartagena en La Manga del Mar Menor. Een fantastische locatie voor vakantie, permanente bewoning of investering.

Mapa