Eigendomsdetails 

APPARTEMENT   AGUILAS  (MURCIA) 143.000 €

Ref. AGPDF1B15IC 

VERKOOP 143.000 € - APPARTEMENT
75 m2 gebouwd  1 º met lift 2 Slaapkamers2 Badkamers1 x
Ongelooflijke nieuwe frontlinie naar het zeecomplex in een van de meest gezochte voor área's van Aguilas. 

Dit appartement is een 2 slaapkamer en 2 badkamer appartement met uitzicht op de bergen vanaf het grote terras, volledig ingericht en afgewerkt volgens de hoogste kwaliteiten en normen, keuken geïnstalleerd met witgoed en geïnstalleerde airconditioning.

Het complex is ontworpen om te integreren in de schoonheid van de natuurlijke omgeving. De verhoogde ligging geeft alle eigenschappen fantastisch natuurlijk licht en een spectaculair uitzicht op de bergen of de zee.

Gelegen op een prachtige urbanisatie met groene áreas, gemeenschappelijke zwembaden met uitzicht op de zee, chill out áreas, kinderspeel áreas, outdoor gym apparatuur en ook garage parkeren.

Er zijn 1,2 en 3 slaapkamer appartementen en duplexen beschikbaar op het complex, allemaal met grote terrassen, externe kamers en met spectaculair uitzicht op de bergen of de zee.

Residencial Isla del Fraile Villas is gelegen in een exclusieve urbanisatie, met directe toegang tot een uniek strand gelegen vanuit de urbanisatie. De urbanisatie heeft een eigen restaurant, hotel en sportfaciliteiten. Echt goed gelegen en gemakkelijk bereikbaar te voet, met de bus of de lokale treinen.  Een uitzonderlijk gebied aan de Costa Calida Almeria kustlijn, op slechts 5 minuten met de auto naar de prachtige stranden van San Juan de Los Terreros, slechts 50 minuten van de nieuwe regionale luchthaven van Murcia (Corvera), de luchthaven van Almeria op 1 uur en 1u20 van de luchthaven van Alicante. Het gebied is verbonden via de snelweg met de steden Lorca, Cartagena, Alicante en de rest van de stranden van Murcia en Almeria. 

 

Mapa