Eigendomsdetails 

RIJHUIS  SAN JUAN DE LOS TERREROS  (ALMERÍA) 120.000 €

Ref. SJPDH74CP 

VERKOOP 120.000 € - RIJHUIS
84 m2 gebouwd  2 Slaapkamers2 Badkamers1 x
Meer over de regio: Met een mooi microklimaat, een plaats waar het bijna het hele jaar door zonneschijnt, met goede temperaturen. Prachtig landschap, bergen en strand.

U vindt er een heleboel stranden, met kristalblauwe wateren. Stranden met blauwe vlaggen van kwaliteits stranden die veilig zijn voor het hele gezin en ook toegangkelijk voor mensen mete en hándicap. Snorkel mogelijkheden zoals ook duikmogelijkheden. Golfbanen, u heeft voor de deur Aguilón Golf, en dichtbij Lorca, Desert Springs, Marina de la Torre en Valle de Este Golf. Voorzieningen - Tal van bars en strandbar   chiringuito, en een nieuw commercieel centrum, bars, restaurants, winkels, supermarkt- en sportschool, pilates, fitness, en meer. San Juan de los Terreros beschikt over alle basisbehoeften, waaronder medisch centrum en apotheek. Er zijn ook trein en bus connecties, zodat San Juan de los Terreros ook zonder auto bereikbaar is. 1 uur van de luchthaven van Almeria, 45 minuten van de luchthaven van Murcia en 1,5 uur van Alicante. Daarnaast verbindt een nieuwe snelweg direct met Cartagena en La Manga del Mar Menor. Een fantastische locatie voor vakantie, vast te wonen of te investeren.

Gespecialiseerd in internationale financiën en vastgoed aan- en verkoop, vormen we een team van professionele mensen met passie voor het vak. Bij Grupo Platinum Estates Sl, Inmobiliaria San Juan de los Terreros, doen we al het mogelijke en is het ons doel om de perfecte woning voor u te vinden. Als u met ons samenwerkt als verkoper proberen we tijdig u doelstelling te bereiken, verkopen. We bouwen een vertrouwelijke communicatie op met onze klanten en proberen om zoveel mogelijk informatie te hebben over de woning die voldoet aan al hun eisen. We zijn een kantoor met professionaliteit en kennis als steunpilaren.

Mapa de situación

Energielabel

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE